Real-HRM

Effectieve en werkbare oplossing voor organisaties

Activium

Activium is Exact Gold partner en heeft als HRM specialist Real-HRM ontwikkeld.

Met drie vestigingen (Houten, Nieuw-Vennep en Zwolle) en meer dan 20 medewerkers en met meer dan 500 klanten is Activium een stabiele en gedreven Exact-partner. Vanaf het begin is de opzet geweest om een hoge klantentevredenheid te bereiken. Door uitsluitend ondernemende en ervaren consultants aan te trekken kunnen wij dat ook waar maken.
HR proces als uitgangspuntReal-HRM is bij Activium ontwikkeld door een team van HR en IT specialisten. De processen zijn als uitgangspositie gebruikt en maximale ondersteuning voor HR en lijnmanagers is gerealiseerd. Dagelijkse tijdrovende handelingen zijn verleden tijd, zodat de HR medewerkers meer ruimte hebben om het personeel de juiste en gewenste informatie en ondersteuning te bieden.

Door de rapportages af te stemmen op het beleid en de vastgestelde prestatie-indicatoren wordt HRM een volwaardige bedrijfsfunctie in uw organisatie die bijdraagt aan het verhogen van de organisatieresultaten. Kortom, HR managers kunnen zich richten op strategisch HRM beleid terwijl de operationele processen zelfstandig door lijnmanagers worden uitgevoerd.