Real-HRM

Ontdek Real-HRM nu zelf

Over Real-HRM

Real-HRM is unieke en complete HR software. Exact Synergy en Exact Globe vormen de basis. Ons doel? Onze klanten in staat stellen HR-processen te optimaliseren.

Het pakket wordt momenteel met succes gebruikt door bijna 10.000 gebruikers in Nederland. Met Real-HRM zijn dagelijkse tijdrovende handelingen verleden tijd. Administratieve taken die horen bij de HR-processen, salarisadministratie en declaratieverwerking kosten minder tijd en energie. Daardoor ontstaat meer tijd voor ontwikkeling en coaching van medewerkers en strategisch HR beleid. Real-HRM zet HR op een hoger plan.

Software gaan gebruiken?

Real-HRM is ontwikkeld door Activium B.V., een certified Exact partner met vestigingen in Hoevelaken en Nieuw-Vennep. Echt uniek aan Activium is de diepgaande kennis van HR en CRM. Dit vertaalt zich in de uitstekende passende Exact aanvullende software oplossingen Real-HRM en Real-CRM. Real-HRM is verkrijgbaar via meerdere Exact Dealers.

Tevreden klanten

Real-HRM kent veel tevreden klanten en bijna 10.000 gebruikers. Lees de klantverhalen hier. Of maak een afspraak samen met ons om het pakket in de praktijk bij een van deze klanten te bekijken.