Salaris

Wat kan automatiseren betekenen?

Salarisadministratie

Uw medewerkers verwachten hun salaris op tijd te ontvangen. Gebaseerd op een loonstrook die klopt.

Met de salaris software van Exact kunt u de salarissen zelf eenvoudig en snel verwerken. Real-HRM kent een integratie met de salarissoftware, waardoor u de gegevens slechts een keer hoeft vast te leggen.

Digitale loonstrook

De digitale loonstrook is altijd te raadplegen door de medewerker. In Real-HRM is de loonaangifte en aangifte aan derden eenvoudig uit te voeren. Ook de declaraties worden in Real-HRM zeer eenvoudig verwerkt.

Tijdbesparing voor de HR & salarisadministratie

Van het invoeren van periodieke mutaties, het versturen van de loonaangifte en het aanmaken van een betaalbestand - met E-Salaris voor Exact Globe administreert u het hele proces. U start snel met een nieuwe salarisadministratie.

Koppeling met de financiële- of salarisadministratie

Uw salarisverwerking is nauw verbonden met verlof en verzuim van uw medewerkers. Met E-Salaris voor Exact Globe legt u de verlofopbouw en -opname van uw medewerkers vast. Ook ziekte- en wachtdagen registreert u eenmalig en worden indien van toepassing doorberekend in het salaris. U kunt er zelf voor kiezen of u de verlof- en verzuimregistratie op de loonstrook laat zien aan uw medewerkers. Verder is uw salarisadministratie direct geïntegreerd in uw financiële administratie met de module E-Account. Na het verwerken van de salarissen hoeft u de loon- journaalposten niet meer in te voeren in uw memoriaaldagboek.

Loonaangifte en aangifte aan derden eenvoudig uit te voeren

Kies de cao die voor uw onderneming geldt. U houdt medewerker- en salarisgegevens bij in één dossier. U beschikt direct over de juiste pensioencomponenten en aangiften aan derden.

Voordelen

  • Digitale loonstroken altijd inzichtelijk;
  • Tijdbesparing voor de HR & salarisadministratie;
  • Koppeling met de financiële- of salarisadministratie;
  • Loonaangifte en aangifte aan derden eenvoudig uit te voeren.

Meer weten?

Wilt u aan de slag met deze HR functie? Neem gerust contact op voor bijvoorbeeld een adviesgesprek, volg een van onze webinars of blijf op de hoogte.