Webinars

In 25 minuten op de hoogte

Webinar Real-HRM | Werving en Selectie

Het is tijd voor krachtige software voor de HR-afdeling. Voor iedereen die betrokken is bij HR processen, van sollicitanten, recruiters, HR medewerkers, managers en beslissers helpt Real-HRM het proces rond werving van nieuw personeel te verbeteren en te versnellen. Hoe?

Door uw complete personeelsadministratie te optimaliseren met Real-HRM in Exact Synergy is slimme HR ook voor u binnen handbereik! Met deze oplossing stroomlijnt u de complete HR-cyclus van instroom, doorstroom en uitstroom. In dit webinar staat het proces van werving en selectie of recruitment centraal.

Wanneer: Donderdag 14 juni 11 uur.

Bent u er klaar voor om de volgende stap te zetten in uw HR-aanpak? Volg dan het gratis webinar Real-HRM en ontdek in 30 minuten de voordelen en mogelijkheden van Real-HRM in Exact Synergy voor de werving en selectie binnen uw organisatie.

Wat bespreken we in het webinar

  • Het instroomproces in beeld
  • Van instroom tot contract in Real-HRM
  • Het nut van een Werkenbij website
  • Management en het instroomproces
  • Effect van Real-HRM op HR afdeling

Voor wie is het webinar interessant?

Dit webinar is interessant voor organisaties die HR processen slimmer willen inrichten en beter willen sturen op basis van HR informatie. Of u nu werkt Exact Synergy (Enterprise) of niet, u kunt met Real-HRM vrijwel direct aan de slag. Voor met name (HR) managers, HR specialisten en HR medewerkers levert het webinar waardevolle inzichten op.

Hoe werkt Real-HRM nu in de praktijk? En wat komt er allemaal bij kijken? Hoe ga ik om met mijn recruitmenttraject of interne werkstromen? Tijdens het webinar heeft u volop ruimte om uw eigen specifieke vragen te stellen.

Eenvoudig deelnemen

U kunt eenvoudig vanuit huis of kantoor deelnemen. Inschrijven kan hier.

 

Delen: