Nieuwe CAO’s voor 2017 beschikbaar!

Vandaag zijn de nieuwe componenten voor 59 cao’s beschikbaar gekomen.

Elk jaar vinden er wijzigingen plaats in de verschillende cao’s die Exact ondersteunt. In tegenstelling tot vorig jaar, worden dit jaar de aangepaste cao componenten standaard twee maal per week uitgeleverd in de bestaande service packs, op woensdag en vrijdag. Door het uitvoeren van een update, kunt u beschikken over de nieuwe cao componenten voor loonjaar 2017.

Update schema 2017

In onderstaande tabel kunt u zien om welke data het gaat. Het reguliere, maandelijkse service pack (geel gearceerd), staat gepland op 3 januari 2017. De tussentijdse cao-updates zijn in het groen aangegeven. Product Update 413 staat gepland op 6 januari (blauw gearceerd).

update-schema_1

update-schema_2

Om te zien welke cao’s op welke dag beschikbaar zijn gekomen, kunt u dit blog of de Startpagina Salaris in de gaten houden. Let op: in sommige gevallen kan voorkomen dat een cao beschikbaar komt op een andere dag dan de woensdag en vrijdag. Voor de exacte beschikbaarheidsdatum kunt u het blog of de Startpagina Salaris in de gaten houden. Hier wordt een bericht geplaatst zodra er nieuwe cao’s beschikbaar zijn gekomen.

Beschikbaar vanaf vandaag

Vandaag zijn de nieuwe componenten voor 59 cao’s beschikbaar gekomen! Via dit document kunt u de volledige lijst met cao’s die wij ondersteunen, raadplegen. In deze lijst wordt vermeld welke cao op welke datum beschikbaar is gekomen. U kunt het Support Blog in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid van meer cao’s.

Meer weten

Mocht u vragen hebben over uw versie of over een nieuwe CAO. Stuurt u dan een e-mail naar info@real-hrm.nl of neem contact op met uw consultant. We helpen u graag verder.

Delen: