Succes moet je delen

Met de opbrengst van onze indrukwekkende crowdfundcampagne in oktober 2015 hebben wij al veel kunnen doen met de HR oplossing voor bedrijven; Real-HRM.

Het is dan ook de hoogste tijd om onze investeerders te bedanken. Want iets krijgen is heel leuk, maar iets geven is zeker zo leuk. Succes moet je delen en daarom viel bij onze investeerders deze week het boek ‘Gaat niet bestaat niet’, met de beste tips en adviezen van succesvol zakenman Richard Branson, op de mat.

Zijn nuttige lessen vormen bij elkaar een inspirerend, openhartig inzicht in wat Richard Branson gedurende zijn uitzonderlijke leven geleerd heeft. Dit biedt hopelijk volop inspiratie om in het nieuwe jaar nieuwe uitdagingen aan te gaan in het dagelijks leven zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Het beste advies: zorg dat je plezier hebt in alles wat je doet!

Delen: